Hitro iskanjeNadaljuj

Koper, Apartmaji Vidic

Nahajamo se v starem, mirnem delu Kopra, kjer smo leta 2005 popolnoma prenovili staro meščansko hišo v kateri tudi živimo. Za vas smo uredili apartmaje in s tem omogočili, da občutite utrip našega mesta.

Morje in lepo urejeno mestno kopališče, sta oddaljena le sedem minut hoje čez središče starega mestnega jedra ali po obrobju.

V Kopru in bližnji okolici lahko vsakdo najde nekaj, kar mu polepša počitnikovanje. Odločite se lahko za najrazličnejše festivale, koncerte, vaške veselice, oziroma »šagre« … V našem mestecu se v poletnem času odvija tudi Rumena noč, na kateri lahko uživate, plešete in se veselite kar nekaj dni.

Kako do nas? 

S hitre ceste zavijete za Koper - center in se držite kažipotov za dijaški dom in stolnico. Na krožnem prometu pri Luki zavijete praktično v smer od koder ste prišli, po nekaj metrih pa zavijete desno.

Nato pa kar naravnost po Cankarjevi ulici. Pri mini - marketu »Zlati klas«, zavijete na levo in že se nahajate na Goriški ulici. Poiščite še hišno številko 7 in pritisnete na zvonec.

Dobrodošli pri nas!

Bojan Vidic
Goriška ulica 7
6000 - Koper
Slovenija

Zemljepisna širina: 45.547922
Zemljepisna dolžina: 13.733850

Apartmaji Vidic, KoperObjekt z apartmaji na desni.