Hitro iskanjeNadaljuj

Koper, Apartmaji Vidic

Nahajamo se v starem, mirnem delu Kopra, kjer smo leta 2005 popolnoma prenovili staro meščansko hišo v kateri tudi živimo. Za vas smo uredili apartmaje in s tem omogočili, da občutite utrip našega mesta.

Morje in lepo urejeno mestno kopališče, sta oddaljena le sedem minut hoje čez središče starega mestnega jedra ali po obrobju.

V Kopru in bližnji okolici lahko vsakdo najde nekaj, kar mu polepša počitnikovanje. Odločite se lahko za najrazličnejše festivale, koncerte, vaške veselice, oziroma »šagre« … V našem mestecu se v poletnem času odvija tudi Rumena noč, na kateri lahko uživate, plešete in se veselite kar nekaj dni.

Kako do nas?

S hitre ceste zavijete za Koper - center in se držite kažipotov za dijaški dom in stolnico. Na krožnem prometu pri Luki zavijete praktično v smer od koder ste prišli, po 100 metrih pa zavijete desno.

Nato pa kar naravnost po Cankarjevi ulici, po 350 metrih zavijete na levo in že se nahajate na Goriški ulici. Poiščite še hišno številko 7 in pritisnete na zvonec ali pokličete po telefonu.

Dobrodošli pri nas!

Bojan Vidic
Goriška ulica 7
6000 - Koper
Slovenija

Zemljepisna širina: 45.547922
Zemljepisna dolžina: 13.733850

Apartmaji Vidic, KoperObjekt z apartmaji na desni.